Saturday, March 27, 2010

Contoh Laporan Latihan Industri

Latihan industri merupakan syarat yang diwajibkan bagi setiap pelajar sebelum dianugerahkan sijil atau diploma. Latihan industri ini dijalankan pada semester ketiga bagi peringkat sijil dan semester keempat bagi peringkat diploma.

Objektif latihan industri.
1) Mendedahkan pelajar ke alam pekerjaan sebenar
2) Menanamkan semangat kerja sepasukan dan perhunbungan baik sesama pekerja.
3) Membolehkan pelajar melihat perkaitan diantara teori yang dipelajari dengan kerja-kerja praktikal.
4) Meningkatkan semangat jujur, amanah, dedikasi dan bertanggungjawab.
5) Menyediakan satu laporan latihan industri setelah tamat latihan.

Selepas latihan industri telah dijalankan oleh pelajar, pelajar dikehendaki menyediakan satu laporan latihan industri. Contoh laporan latihan industri ada disertakan di bawah.

Contoh laporan latihan industri ini di ambil daripada laman web slideshare. Anda boleh buat rujukan menggunakan laporan ini untuk membuat laporan latihan industri.

Bagi mana-mana pelajar kejuruteraan awam yang mencari contoh report latihan industri, bolehlah ambil yang ini.

Jika terlalu kecil, sila tekan Full untuk besarkan dan jika anda nak download laporan latihan industri ini, sila tekan di sini.
Laporan Li Yusnita
View more documents from guest3a9eaec.
Ha,macam mana? tak siap lagi ke report tu?haha..berat dah..nak kene hantar ble ni?cuti nak habis dh,report tak siap lagi, nak report yang saya tak?hehe..kalau nak,RM10..haha

5 comments:

Anonymous said...

BAGUS SANGAT KER REPORT U NI SMP NK KNE BYR RM10?

Apih Halim said...

haha..gurau jela

|| A r a W a n i || said...

APIH..
THANKS BAGI REPORT NIH YE..

syaHfiQ said...

xde ke report untuk kos perdagangan??saya nk sgt2 ny...buntu ny......tolong la..ejaz kit....bape pun saya byar la..

Apih Halim said...

xtaula bro..xde kot